Na co přitom ženy myslí?

Bývaly doby, kdy jsem se trápila, na co mám při sexu myslet. Možná jste taky takoví … Člověk touží po dokonalosti a i ten sex se dá donekonečna vybrušovat, zvláště pokud na to máte toho správného partnera. A tak zezačátku možná někdo řeší otázku jak zakrýt to, co nemá být vidět. Když už si na ty nerovnosti oba zvyknete, tak zas přijdou myšlenky, jestli to, co spolu děláte, děláte správně a jestli to, co děláte, je to, co máte správně dělat a jestli je vůbec správné dělat to tak, jak to děláte.
Nekonečné pochybnosti. On ani ten sex není jenom tak. Když to člověk nechce flákat, ale chce si to pořádně užít, aby dosáhl uspokojení a ještě uspokojil partnera, to chce nějakého tréninku! A teď literatura se těžko hledá (navíc se vžijte do doby před několika desítkami let, kdy jedinou literaturou byly knihy jako „Na slovíčko, děvčátko“) a každá sexuální scéna ve filmu končila buď záběrem na kotník, nebo zhasnutím lampičky.
Naštěstí se našly průkopnické časopisy, jako třeba „Mladý svět“, kde nám, tenkrát nezkušeným, Sally se vším poradila. A někdy taky redakce. Takže jsem se v pravý čas dočetla, že některé páry dělají tak hrozné věci, že si přitom třeba představují někoho úplně jiného, ženy myslí na nákupní seznam a někdo si přitom dokonce i čte. Aha! Něco bylo špatně! V rámci tréninku jsem se hned přistihla, že to taky čtu PŘI TOM!Od té doby pro jistotu kašlu na rady i na to, co je správné a co ne a při TOM myslím raději jen na to jedno. A sex je od té doby jen výborný relax.

Prohledat tento blog

Archiv blogu