V létě je v kurzu grilování a maso je dobré předem marinovat.Doporučuji vyzkoušet jednoduchou marinádu, v které se plátky masa naloží a nechají uležet asi půl dne. Základem je trochu vody a oleje, lžička medu nebo trochu cukru, sůl a přidat koření na grilování podle vlastní chutí.Med, popř. cukr není vůbec na chuti znát, ale masu dodá krásně hnědou barvu a výbornou chuť.
Zaujalo vás
-
Příprava těsta: 300 g hladké mouky, 2 špetky soli, 1 vejce a 150 g hery zpracujeme stejné jako sladké linecké těsto. Pak necháme nejméně 2...
-
Příprava těsta: 300 g hladké mouky, 2 špetky soli, 1 vejce a 150 g hery zpracujeme stejné jako sladké linecké těsto. Pak necháme nejm...
-
Pro dietářky i fajnšmekry. Na tři závitky jsem použila tři stehenní kuřecí řízky, lehce naklepala, osolila, nakrájela jeden banán na pl...
-
Nahodilý recept z toho, co dům dal. Hovězí zadní jsem nakrojila tak, že vznikl velký plátek a ten jsem potom roztloukla paličkou na plát. ...
-
V kuchyni jsem vyzkoušela mnoho, ale dlouho jsem si netroufla vyzkoušet sýrovou roládu. Až mi jedna kamarádka poradila, jak to dělá a nezkaz...
-
Třená niva Asi 150 g nivy nastrouhat najemno na struhadle. Přidat 1 pomazánkové máslo nebo lučinu. Pomazánku vyšlehejte ručním mixérem a ...