Kouzlo na přivolání peněz

Potřeby: zelené svíce, šalvěj, skořici, pergamenový papír, zelenou fixu, olej - peníze, troška dřevěného uhlí, miska na pálení.
Postup: Ve čtvrtek nebo v neděli za přibývajícího měsíce na oltáři zapálíte svíčky představující boha a bohyni a tiše přivoláte jejich přítomnost. Pak zapálíte kousek dřevěného uhlí a rozprášíte na něj skořici a šalvěj. Na papír nakreslíte obrázek např. telefonního účtu nebo účtu za byt,... a jasně vyznačíte sumu peněz v číslech. Když toto kreslíte, představujte si, že tento papír už není kouskem papíru, ale je to onen telefonní účet (nebo účet za byt,...).
Pak načtrnete kolem účtu čtverec, který symbolizuje kontrolu, kterou nad ním máte, a celý ho proškrtnete znakem X, čímž účinně zrušíte jeho existenci (jak se stane, až bude zaplacen).Pak si začnete představovat účet zaplacený, můžete to na obrázek napsat, aby to bylo jasné, že je těmito slovy označen. Představíte si sami sebe, jak nahlížíte do šekové knížky, a vidíte, že zůstatek šek pokryje, pak jak vypisujete samotný šek. Pak potřete svíčku olejem, od konců směrem ke středu a mezi tím pronášíte: „Vzývám síly Matky Bohyně a Otce Boha, vzývám síly Země, Vzduchu, ohně, Vody, vzývám Slunce, Měsíc a Hvězdy, aby mi přinesly prostředky k zaplacení tohoto účtu.“Stále v představě umístíš svíku do svícnu přímo nad obrázek účtu. Okolo svíčky rozprášíte byliny a určíte ( a to si i představíte), že každá z nich půjčuje svou energii na splnění vašeho cíle a říkáte: „Šalvěji, bylino Jupitera, sešli svou moc k mému kouzlu. Skořice, bylino Slunce, sešli svou moc k mému kouzlu.“
Jakmile tohle vykonáte, musíte si stále představovat svůj zcela zaplacený účet, zapálíte svíčku, a její hořící plamen jak uvolňuje energii, kterou jste do obrázku vložili. Svíčku nechte hořet deset, patnáct minut, podle toho, jak jste schopni udržet svou koncentraci. Když vizualizace poleví, odstraníte obrázek, spálíte ho v plameni, pár vteřin ho podržíte a pak ho vhodíte do nádobky nebo kotlíku poblíž oltáře.Po skončení necháte svíčku dohořet a víte, že rituál bude účinný.
Za den, týden,... buď obdržíte neočekávanou (nebo zpožděnou) sumu peněz, nebo se jinak vyřeší finanční závazky, že budeš moci zaplatit účet. Pokuď si něco opravdu moc přejete můžete vyčkat na úplněk, který má magickou moc a zesiluje veškerá přání.

Prohledat tento blog

Archiv blogu