Kouzla - Odvar peněz a odvar měsíce

Kouzelné knihy radí celkem jednoduché triky na zbohatnutí, je to skoro bez práce, akorát ty ingredience jsou pro mě trochu neznámé. Vybrala jsem pro vás odvar peněz a odvar měsíce. Vy si zvolte podle libosti, jestli k těm penězům chcete jenom přičichnout a nebo se v nich radši rovnou koupat.
Odvar peněz připravíte z poloviny lahve vody, kterou nalijete do zelené lahve. Přidáte tam jednu hrst posílených rostlin v tomto složení – 3 díly sasafrasu (ani nevím, co to je), 2 díly cedru, 1 díl nového koření, 1 díl hřebíčku, 1 díl kopru, 1 díl vousatky draslavé (taky nevím, kde jí hledat) a 1 díl puškvorce. Těsně uzavřete a nechejte na slunci celý den. Za soumraku vodu čichejte. Můžete však přidávat i do koupelí, potírat s ní talismany peněz. Na noc uchovejte v chladu a přes den vraťte na slunce. 
Na odvar měsíce potřebujete jen vodu nalitou do stříbrné nádoby, postavenou v noci ven za svitu úplňku právě, když vychází, to znamená při západu slunce. Schovat se musí těsně před úsvitem, tak si budete pak muset trochu přivstat. Nalijte jí do hliněného džbánu a pak těsně zazátkujte. Přidávaná do koupelí přivolává lásku, potíráním peněz zase bohatství a jestli si právě připadáte z toho čtení trochu mimo, tak si potírejte čelo. Prý vás to zas vrátí zpátky na zem.

Zdroj: Kompletní kniha kadidel, olejů a lektvarů, Scott Cunningham

Prohledat tento blog

Archiv blogu