O ženách a jejich kategoriích se moc nemluví, ale existují taky rozdíly, protože podle mého soukromého sledování existuje řada kritérií pro hodnocení krásy muže.
Horňačky hodnotí zpravidla části těla nahoru od pasu. Zde je spousta bodů, co mají mít vliv na ženský zájem. Smyslné myšlenky podpoří třeba zářící oči, kterými muž prozrazuje, že má něco za lubem. Když se ještě k tomu smějí a směle se dívají hezky zpříma, svědčí to o hezké duši a sebevědomí. Smějící se zuby a okolí případně doplněné mužným vousem zaručí vyšší procento úspěchu. Horňačky mohou mít v zorném úhlu taky šíji a ramena. Rozkládají-li se pěkně do šířky, značí, že by muž mohl být vhodnou oporou, pokud ženu unese, mohou slibovat i teplou náruč, popřípadě nošení na rukou. Tady ovšem budu raději stát při zemi, už mi není dvacet a růžové brýle někam zapadly. Raději na to nespoléhám, to ovšem neznamená, že se ráda nepokochám pohledem na všechno.
Čím se vyznačují dolňačky? Přece tím, že milují na mužích to, co je pěkné od pasu dolů. Když pominu pohled zepředu, abych někoho neurazila, i když muže zepředu také zkoumáme, musím zmínit zadek a tvar dolních končetin. My ženy taky máme svoje erotické slabiny a k těm patří různá místečka. Zadek nevyjímaje. Znám případy, kdy se na otázku: „Jak se ti líbí?“ dočkám odpovědi? „Ještě jsem ho neviděla zezadu.“
Obojakačky jsou ve výhodě, na každém si najdou něco a nepreferují jenom jednu část. Nepatří stoprocentně ani k horňačkám, ani k dolňačkám, líbí se jim od všeho trochu a hledají svůj ideál. Ale když najdou toho, co splňuje dohromady kritéria horňaček i dolňaček, tak muž nemá šanci uniknout.
Kam se řadíte vy?