Zkusím několik rad, ale bohužel nevím o žádném zaručeném kouzlu, které by umělo přivolat přesně to, co chceme. Důležité je své přání vhodně formulovat, dobře rozmyslet a pak ho někde nahlas vyslovit. Může se to několikrát opakovat, energie vypuštěná ve slovech se promění a nakonec to přijde. No a v mezičase pomohou další doporučení.
Pro přivolání lásky je dobré nosit u sebe růženín, nejlépe někde na těle. Kámen se musí pravidelně očišťovat, protože tím se znovu aktivuje. Jeho kouzelná moc je daleko větší, než jen „pouhé“ přivolání lásky. Ochraňuje před negativním vyzařováním.
Podle Scotta Cunninghama prý zabírá váček lásky. Do růžové látky se zabalí 3 díly levandule, 2 díly růžových okvětních plátků a 1 díl fialkového oleje. Má se uložit mezi oblečení, které naplní vůní lásky. Takový váček může být účinný, vonět milované osobě je důležité.
Není od věci zkusit i růžovou barvu, kouzla pro lásku jsou totiž většinou nějak spojena s růžovou a tak může pohled přitáhnout růžové tričko. Já si ale myslím, že to největší kouzlo máme každý sám v sobě. Lásku si rozhodně zaslouží lidé laskaví, pozorní, usměvaví, pozitivní a s dobrým srdcem. Takoví, co se nestarají jenom o sebe, ale svůj nesobecký cit věnují někomu dalšímu, bez ohledu na jeho postavení, konto a krásu.
Může to být třeba láska ke zvířatům nebo dětem, taková ta opravdová, nezištná. Zažehne plamínek, ten pak bude vyzařovat ven a k plamínku se zaručeně někdo potřebný přijde brzy ohřát. Čarovat musíte už sami, bez práce nejsou koláče.