Příbuzná mi poslala na facebooku recept. Zřejmě nebyl určený mně, protože byl v angličtině. Jsou tací, co si to v pohodě přeloží a pak ti druzí (stejně jako já), co to musí překládat pomocí google. A pak z toho vyjde něco mnohem zajímavějšího, posuďte sami. Překlad googlu (tučně) jsem si na vysvětlenou dovolila doplnit vlastním komentářem.
Nový způsob, jak sloužit brambory, love it! (Ano, vypadá to bezvadně, cool!)

Jen kaše brambory s máslem obyčejný nebo můžete přidat chutné ingredience, jako je vařené slaniny, sýr, petržel, zelená cibule, česnek, atd. nacpat do vymazané muffin tin, obyčejná bramborová kaše se nacpe do formy pro muffiny – jinými slovy celkem dietní pokrm se bude zapékat, spusťte vidle podél horní (tohle je překladatelský oříšek – asi vidlička a s ní se na horní vrstvě udělají rýhy) a potřeme rozpuštěným máslem nebo olivovým olejem (čímž dietní přílohu trochu vylepšíme a rázem je z ní nedietní). Pečeme při 375 stupních (tohle je srozumitelné) nebo dokud vrcholy jsou křupavé a zlaté (tohle už je nesrozumitelné, jaké vrcholy?)

Ano, jsme stále potřebujeme sacharidů v naší stravě, i když se snažíme zhubnout, takže je to skvělý způsob, jak se držet část kontrolou! (Recept je doplněn zajímavým výživovým doporučením, sacharidy jsou důležitou součástí naší výživy a vyvážená strava je má obsahovat. Tvoří podstatnou část energetického příjmu, ale zase by se mělo ubrat tuků. Jak je vidno, jiný kraj, jiný mrav, tady se radí mastnou kaši ještě přimastit. Tím je zřejmě podle autora oproti běžnému očekávání zaručen dostatečný přísun sacharidů).

Autor si zřejmě uvědomuje, že to s redukční dietou nebude jen tak a dodává. Takže pamatujte, že jsou v různých velikostech muffin pánve, takže si můžete vybrat velikost porce! Pomocí mini muffin plechovky můžete proměnit tuto zdravou alternativu k štěpky nebo klíny taky (štěpky nebo klíny nechápu ani v češtině a už vůbec ne s tou kaší a pak následuje další překladatelský oříšek). Pořád si měkké brambory centrum s krizí na vnější straně, aniž by všechny tuku! (Brambory se zřejmě musí pořád pomazávat, aby nedošlo ke krizi).
Následuje poslední rada týkající se sdílení: Prosím, podělte se :) Chcete-li uložit tento recept, ujistěte se, že tlačítko SHARE, takže to bude ukládat na vaší osobní stránce (recept možná, ale tuk se uloží do břicha, na stehna, do dvojité brady, na ruce, na hýždě, prostě budeme mít uloženo všude). Vivat potatoes!