V létě je v kurzu grilování a maso je dobré předem marinovat.Doporučuji vyzkoušet jednoduchou marinádu, v které se plátky masa naloží a nechají uležet asi půl dne. Základem je trochu vody a oleje, lžička medu nebo trochu cukru, sůl a přidat koření na grilování podle vlastní chutí.Med, popř. cukr není vůbec na chuti znát, ale masu dodá krásně hnědou barvu a výbornou chuť.
Zaujalo vás
-
Příprava těsta: 300 g hladké mouky, 2 špetky soli, 1 vejce a 150 g hery zpracujeme stejné jako sladké linecké těsto. Pak necháme nejméně 2...
-
Na podzim míváme obvykle zásoby ryb a tak si dopřáváme všelijaké pochoutky. Míváme dosti makrel, proto tento recept volím právě z nich, ale...
-
Příprava těsta: 300 g hladké mouky, 2 špetky soli, 1 vejce a 150 g hery zpracujeme stejné jako sladké linecké těsto. Pak necháme nejm...
-
Zdobíme přiměřeně nakrájené plátky veky. Na část nastříkáme tuňákovou pomazánku ušlehanou z pomazánkového másla, konzervy tuňáka ve vlastní...
-
Co udělat z krabích tyčinek? Třeba krabí pomazánku. Na přípravu krabí pomazánky budeme potřebovat: krabí tyčinky,...
-
Kdo nezažil, nepochopí. Když nemůžu spát, přepadá mě závist. Skutečná nepředstíraná závist vůči každému, kdo už spí. Závist je špatná a sp...