Napadlo mě udělat rychlý oběd z uvedených ingrediencí s kuřecím stehenním plátkem. Na olej jsem do pánve přidala na měsíčky nakrájenou cibuli, kousky kuřecího masa, 1 menší jablko nakrájené na malé stroužky, a asi 1/4 oloupané dýně Hokaido nakrájené na kousky. Vše jsem pomalu dusila a přidala ještě sůl a curry pastu. Když bylo vše podušené, na závěr jsem přidala ještě kokosové mléko. Vzniklo něco jako kari a bylo to výborné a pikantní.
A protože toho bylo málo, zkusila jsem ještě další verzi, tentokrát bez masa, kdy jsem všechny suroviny promíchala do zapékacího pekáčku, kromě kokosového mléka. Nechala jsem vše v troubě půl hodiny dusit a nakonec zalila mlékem a vlastně se to mohlo již rovnou po promíchání podávat.
Dýně získala výbornou chuť, chutnala jako sladké brambory. Barvu pokrmu podpořila barva curry pasty. A výslednou fotografii ovlivnil nedostatek světla.