Jarní kuřátka - studená večeře

Komentář k jednotlivým obrázkům:
1) Dáme vařit vejce natvrdo.
2) V misce smícháme lžičku hořčice, trochu soli, 1 gervais, uvařené vychladlé žloutky a 2 lžičky majonézy.
3) Než se vejce uvaří, vyplejeme zahrádku.
4) Záhonky pěkně upravíme a necháme jen kvetoucí tulipány. Je jaro.
5) Pozveme kuřátka. Nejprve přijdou uvařené půlky, s ukrojenými dny, vylíhnou se až později.
6) Do každé půlky dáme lžičku pomazánky a na ni ještě menší druhou vrstvu.
7) Kuřátka potřebují ještě hřebínky a zobáčky.
8) Pro lepší žlutou barvičku se mohou přizdobit kurkumou.
Dobrou jarní chuť. Poznáte, z čeho jsou hřebínky a tulipány?
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
9.jpg

Prohledat tento blog

Archiv blogu