Než se rýže uvaří, do pánve wok dám jen 2 lžičky oleje, nakrájenou cibuli, přidám na proužky nakrájená prsa (asi 300 g), osolím a nechám orestovat. Když bylo maso zatažené a nudličky začínaly zlátnout, přidala jsem křenovou hořčici, poctivé plné lžičky a obalila v ní na pánvi ty nudličky. Závěr pokrmu je poměrně rychlý, protože hořčice se na pánvi začne přichytávat, ale to vytvoří nakonec ten správný výpek. Jen nesmí být připálený. Proto jsem přilila asi půlku šlehačky, zamíchala, šlehačka to zjemní a vznikne hustá omáčka, kterou jsem pak trochu naředila vodou a už mimo plotýnku jsem vše ještě promíchala.
Rýže se uvařila tak akorát, protože jí stačí 20 minut, takže jsem si pokrm dala na talíř. Vařila jsem tuto variaci poprvé a čekala, co z toho vyjde. Bylo to velmi dobré překvapení.
Energetická hodnota 1 porce je 1950 kJ, 48 g sacharidů, 19 g tuků, 30 g bílkovin, 1 g vlákniny.